22 October 2010

Surat JPMK Yang Melawakkan.. Beginikah Pengurusan JPMK?

Sekali lagi, JPMK menyerlahkan ketidakpakarannya dalam berurusan.. Sila baca lampiran di bawah ini, dan fikirlah sendiri dengan kematangan anda sebagai mahasiswa.



1. Takda nombor rujukan..

2. Hanya tanda tangan.. tanpa nama. (Siapa yang tandatangan?)

3. Sejak bila JPMK dah pandai nafikan autoriti PMRAM? (klik)

4. Cuba cek English dia.. ok tak?

5. Ejaan "Amir Daulah"..

Ejaan yang kelakar tersebut, boleh menyebabkan sesiapa yang membacanya akan mengalami sakit perut kerana menahan ketawa. Sejak bila laa ejaan dia macam tu.. Makna pun berbeza. Asal perkataan "Amnu Daulah", maksudnya "pihak keselamatan". Amir Daulah maksudnya "ketua".. Takkan la pegawai JPMK yang lepasan Jordan pun tak pandai Bahasa Arab.

3 comments:

merpati kelabu on October 22, 2010 at 8:56 AM said...

spesis ni mmg sejak Pak Long ngaji kat sana dulu...perangai tak penah nak ubah2, depa lupa jawatan tu utk tolong memudahkan org lain bukan mengayam-itikkan orang.

the_1st_pretender on October 23, 2010 at 1:23 PM said...

banyak ayat terabur.. utk salinan pihak uni plk (& utk "amir daulah" kalau btul la ada kaitan), knp la die xwat dlm arabic?.. wat malu je kalo prof2 uni yg btul2 tahu "english grammar" bace surat ni..

xformal & xlengkap langsung.. mcm main cop & TT je.. yg turunkn TT tu xsmpat bce ke?

Imarah Dar Taqwa on October 23, 2010 at 5:44 PM said...

Pegawai JASA ramai dalam JPMK...

Post a Comment

Artikel Popular

Dairy

 

Ibnu Ir Fadzil Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal