22 June 2010

Gambar-gambar Super Impose Yang Lawak

Nak tergelak rasanya.. apabila satu link menarik diberikan oleh Alias Safwan di dalam ruang komen. Antara Super Impose yang menarik, yang berkemungkinan besar gambar wanita muslimah boleh diaplikasikan dalam bentuk ini. Sila lihat gambar-gambar di bawah, yang dipetik dari blog

dia-akan-selalu-ada.blogspot.com









2 comments:

alias_safwan on June 22, 2010 at 11:44 PM said...

trima kasih ust mujahid..
ana bbuh link tu sbb tgk 'panas' line ruangn komen tu..
tgk gambar ni dah tergelak, tgk ust pulak yg link kan lagi lawak..haha..
gelak ramai2! sape yg nk sgt tgk bukti tu, tgk puas2..
contoh yg muslimah pny ana x jumpa cari lagi..harap2 nya xde..

iza Al-Idrus on August 9, 2010 at 4:35 PM said...

terima kasih diatas peringatan ini..sy sebagai muslimah akan menjadikannye sebagai pengajaran yang berguna kepada diri dan teman2..teruskan usaha dakwah ini..=)

Post a Comment

Artikel Popular

Dairy

 

Ibnu Ir Fadzil Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal