02 June 2010

Walimatul Urus Ustaz Rasul, Mantan BP PMRAMDipetik dari blog beliau, Ustaz Rasul bin Amat (link), yang pernah menjawat sebagai Badan Pengurus PMRAM... Tup tup.. nak kawin dahh.. Tahniah saya ucapkan!

..................................................


Dijemput kepada semua sahabat yang lama dan baru yang mengenali diri ini semenjak di bangku sekolah Tabika Kemas, Sekolah Kebangsaan Taman Perling, Sekolah Menengah Sri Perling 1, Sekolah Menengah Islam At-Tahfiz Pasir Gudang, Maahad Johor hinggalah ke Universiti Al-Azhar 2004-2009 ke:

Majlis Walimatul Arus saya, Mohd Rasul bin Amat dan pasangan Siti Salwa binti Md Tokiman pada hari Ahad, 6 Jun 2010 bertempat di No. 19A, Kampung Parit Kadir, 83210, Senggarang, Batu Pahat, Johor.

Juga tidak dilupa kepada semua sahabat kepimpinan Badan Pengurus dan HEWI PMRAM dan mantan-mantan seperjuangan walau di mana kalian berada. Juga kepada kepimpinan BKPJM dan ahli-ahlinya. Kehadiran amatlah dialu-alukan. Maaf kerana titipan kad pengganti diri tidak dapat disampaikan kerana kesibukan tugasan.

Para kepimpinan PAS di seluruh peringkat yang mengnali diri ini juga dialu-alukan hadir memeriahkan majlis yang berbahagia ini terutamanya PAS Daerah Ledang amnya dan Dewan Pemuda PAS Kawasan Ledang khususnya.

Rangkaian doa kalian amatlah diharapkan agar mahligai yang bakal terbina kerana Allah demi meneruskan kesinambungan Islam akan datang. Salam perjuangan untuk semua.~^_^~

0 comments:

Post a Comment

Artikel Popular

Dairy

 

Ibnu Ir Fadzil Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal