13 April 2010

Gambar-gambar Muktamar Ketika Waktu Rehat

Waktu rehat bermula pada jam 12.20 tengahari


Suasana di lobi ketika waktu rehat


Lagi .. suasana di kawasan lobi yang ada macam-macam


Ada yang ke tempat makan, dan ada yang ke tempat solat


Yang tengah berdiri tu ialah "Amin Menulis".. tunggu capture dalam blog dia


Saya tersilap, tempat solat luas je.. cuma tempat wudhu' agak terhad


Suasana ketika rehat


Antara hadirin ketika waktu rehat


Di lobi..


Antara barang-barang yang dijual, best wo..


Ruang al Fityan .. pameran lukisan karikatur oleh Team al Fityan


Beberapa cenderahati PMRAM yang dijual


Dua kartunis al Fityan.. sedang melukis..


Tu dia.. gaya pun dah best


Ni dia dua orang kartunis tu.. Sedang melayan pengunjung.


Sokong al Fityan.. Team Kartunis PMRAM.. Medan dakwah yang unik


Antara tempat solat kedua.. penuh


Antara lukisan al Fityan


Gambar-gambar aktiviti Team al Fityan


Antara buku yang dijual.. Produk PMRAM yang banyak


Ni dia cenderahati PMRAM.. dan Palestin. Turut dijual.. bersama buku.


Ruang pameran al Fityan


Jual nasi dan makanan.. macam-macam ada..


Suasana ketika makan.. semua khusyuk. Bersahaja.


Beberapa perwakilan sedang menjamu selera..


Beberapa perwakilan sedang ... macam-macam


Ruang pameran barangan sejarah PMRAM.. Warta edisi lama, album dll.


Ni dia Warta PMRAM keluaran zaman-zaman dulu..


Suasana..

Gambar-gambar yang lebih cantik dan best, akan disiarkan oleh "amin menulis", di dalam blognya yang diletakkan di tepi blog ni.. "allgreenislamic.blogspot.com" Selamat bermuktamar..

0 comments:

Post a Comment

Artikel Popular

Dairy

 

Ibnu Ir Fadzil Copyright © 2009 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal